spot_img
2.4 C
București
joi, ianuarie 26, 2023
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Veniturile fermierilor români au scăzut cu 21% față de anul...

Rareș Bogdan: Veniturile fermierilor români au scăzut cu 21% față de anul trecut din cauza războiului din Ucraina. Declanșăm o ofensivă de proporții cu toate armele pe care le avem la dispoziție in Parlamentul European pentru salvarea fermierilor

-

Declanșăm o ofensivă de proporții, cu toate armele pe care le avem la dispoziție in Parlamentul European, pentru salvarea fermierilor afectați de războiul din Ucraina. Veniturile fermierilor români au scăzut cu 21% față de anul trecut, comparativ cu media veniturilor fermierilor din UE, dar cifrele sunt dramatice și în țările vecine, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

- Reclama -

Voi vorbi cu șefii delegațiilor EPP din Bulgaria și Polonia pentru susținerea de acțiuni comune. Deocamdată, Delegația României a cerut prin colegul Daniel Buda, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură, introducerea pe ordinea de zi a următoarei plenare a situației fermierilor din vecinătatea Ucrainei. Dorim ca pierderile lor să fie compensate prin accesarea Rezervei de criză a Comisiei Europene, mai spune Bogdan.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img