Rares Bogdan: Unii spun că nu trebuia să vorbesc de pensiile speciale, dacă exista riscul ca acestă nedreptate să nu fie corectată. Ei bine, cred că greșesc. Dacă abandonăm lupta, în orice domeniu, numai pe motiv că este grea, nu merităm nici o ceapă degerată

0
40

Lupta pentru pensiile speciale nu s-a încheiat. Am spus, în campania electorală pentru europarlamentare, că PNL este obligat să anuleze acest privilegiu în 30 de zile de la preluarea guvernării. N-au fost 30, cu 64. Pe 28 ianuarie, legea inițiată de PNL a fost votată. Inclusiv de PSD și ALDE, cărora le-a fost frică de români. Apoi, și-au pus acoliții să o atace la CCR, a scris europarlamentarul Rares Bogdan pe facebook.

Ceea ce a urmat, știți! CCR a decis că este neconstituțională, deși unii judecători ar trebui să se considere că se află în conflict de interese… …Nu de ticăloșie duce țara lipsă, însă.Dar nu am abandonat! PNL a propus și adoptat impozitarea lor masivă. Legea a fost atacată din nou la CCR, iar termenul a fost fixat DUPĂ alegerile parlamentare.Unii spun că nu trebuia să vorbesc de pensiile speciale, dacă exista riscul ca acestă nedreptate să nu fie corectată. Ei bine, cred că greșesc. Dacă abandonăm lupta, în orice domeniu, numai pe motiv că este grea, nu merităm nici o ceapă degerată. Lupta e o datorie de onoare, nu o șmecherie! Eu nu abandonez lupta pentru pulverizarea pensiilor speciale! Așa să-mi ajute Dumenzeu!, mai afirma Rares Bogdan.