4 C
București
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
AcasăPoliticaRareș Bogdan: Parlamentarii PNL trebuiau să reacționeze la discursul lui Ciolacu

Rareș Bogdan: Parlamentarii PNL trebuiau să reacționeze la discursul lui Ciolacu

-

Prim vicepreședintele PNL europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat joi seară la Digi 24 că în ciuda faptului că PNL a făcut o alianță pentru guvernare cu PSD aceștia nu îi sunt simpatici.

Nu îmi sunt cu nimic mai simpatici, dar România avea nevoie de un guvern stabil. Colegii mei parlamentari trebuiau să reacționeze la discursul lui Marcel Ciolacu de la instaurarea Guvernului. Am făcut alianța pentru țara, nu pot tolera ca PNL să nu fie respectat, a precizat Rareș Bogdan.

Domnul Ciolacu a încurcat discursurile. Probabil a folosit discursul de la debarcarea guvernului Cîțu, a mai afirmat Bogdan.

Bogdan a spus că PSD nu poate renegocia PNRR. „A fost doar o retorică de pregătire a negocierilor. „Este imposibil de renegociat. Dacă nu se fac reformele, banii se opresc. Sunt 64 de reforme pe care trebuie să le facem”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]