spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticaRareș Bogdan: Oamenii aşteaptă soluţii de la noi şi mai ales să...

Rareș Bogdan: Oamenii aşteaptă soluţii de la noi şi mai ales să livrăm către oameni lucruri pe care le-am promis şi pe care ei le aşteaptă

-

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a susţinut, miercuri, că la întâlnirea cu reprezentanţii USR nu s-a discutat despre numele viitorului premier.

- Reclama -

„Nu s-a discutat de nume pe portofolii şi nu s-a discutat numele premierului nici din partea domniilor lor, nici din partea noastră, a fost pe principii, pe obiective şi pe soluţii pentru guvernare şi ceea ce aşteaptă românii, fiind extrem de conştienţi că oamenii aşteaptă soluţii de la noi şi mai ales să livrăm către oameni lucruri pe care le-am promis şi pe care ei le aşteaptă”, a spus Rareş Bogdan, la sediul central al PNL.

El a mai spus că preşedintele PNL, conform cutumei şi a hotărârii Consiliului Naţional şi a Birourilor permanente, este propunerea de premier.

„Vom sta de vorbă. Domnul Cîţu este premier interimar în continuare şi administrează treburile României”, a adăugat Rareş Bogdan.

Referitor la întâlnirea cu reprezentanţii PSD, Rareş Bogdan a arătat: „Noi nu vom merge la Kiseleff. În rest, putem să ne vedem oriunde, şi în parc”. De asemenea, Bogdan a arătat că nu crede că preşedintele PNL, Florin Cîţu, ar fi avut o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...