spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeRareş Bogdan: Ne dorim foarte mult să obţinem un scor care să...

Rareş Bogdan: Ne dorim foarte mult să obţinem un scor care să ne ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, adică 17. Câştigăm Primăria Sectorului 1

-

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni că îşi doresc foarte mult să obţină la alegerile europarlamentare un scor care să îi ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, adică 17. El a mai spus că liberalii vor câştiga Primăria Sectorului 1 iar Primăria Generală sunt obligaţi să o câştige, pentru că Nicuşor Dan a făcut să stagneze Bucureştiul şi trebuie schimbat obligatoriu cu Sebastian Burduja.

”Ne dorim foarte mult ca, dacă românii vor înţelege ce reprezintă această echipă naţională formată din PNL şi PSD, să obţinem un scor care să ne ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, asta înseamnă 17. De la 44% în sus, scor direct, facem 17. Părerea mea personală este că, datorită primarilor noştri, primarilor PSD şi a oamenilor care au înţeles că noi ne batem la Bruxelles pentru interesul national al României şi pentru bani europeni şi pentru o fi puternici şi o voce, vom câştiga un număr mai mare la vot direct decât 44%”, a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3. 

- Advertisement -

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că în opinia sa, vor câştiga Primăria Sectorului 1.

”Se vede, avem împreună 43% şi George Tuţă are cu puţin sub acest scor, este pe primul loc”, a spus Rareş Bogdan. 

- Advertisement -

Despre lupta pentru Primăîria generală, Rareş Bogdan a spus: ”Eu cred că Primăria Generală suntem obligaţi să o câştigăm pentru că Nicuşor Dan a făcut să stagneze Bucureştiul şi trebuie schimbat obligatoriu cu Sebastian Burduja.

Rareş Bogdan a arătat că fiind vorba de 4 candidaţi puternici la Primăria Capitalei, câştigătorul nu va fi peste 30%. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img