spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Mi-aș cumpăra un BMW la prețul ăla, la ce criză...

Rareș Bogdan: Mi-aș cumpăra un BMW la prețul ăla, la ce criză de maşini e în Europa, în momentul ăsta

-

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, la Digi24, despre acuzaţiile care i se aduc ministrului de Interne, Lucian Bode, privind achiziţia de maşini BMW pentru IGPR, că în Europa, toate poliţiile naţionale au maşini de poliţie cumpărate de la BMW. Să ştiţi că aş cumpăra şi eu o maşină la preţul ăla, la ce criză de maşini e în Europa, în momentul ăsta, a completat europarlamentarul. El a precizat că raportul celor 25 de experţi care au fost prezenţi la Bucureşti pentru a verifica dacă ţara noastră respectă cerinţele Schengen este unul pozitiv iar experţii ”au cuvinte de laudă pentru România, inclusiv reprezentanţii Frontex sau a celor de cooperare poliţienească”.

- Reclama -

”În Europa, toate Poliţiile naţionale au maşini de poliţie cumpărate de la BMW. Dacă BMW era o firmă de căruţe sau era vorba de o firmă de rangul şapte, probabil că era o problemă. Dar, atâta timp cât motocicletele şi maşinile de poliţie, în proporţie de 90%, până şi în Franţa, unde sunt destul de naţionalişti şi moticicletele sunt de la BMW (..) Nu ştiu detalii, că nu am urmărit cazul dar să ştiţi că aş cumpăra şi eu o maşină la preţul ăla, la ce criză de maşini e în Europa, în momentul ăsta”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că în momentul acesta se joacă o carte extrem de importantă pentru următorii 15 ani. ”E o aşteptare pe care românii o au de 11 ani, nu ţine de un preşedinte, de un premier, de un ministru, de un partid, aici este o chestiune naţională, de interes naţional a României, după cele două mari reuşite, NATO şi UE”, a arătat europarlamentarul PNL.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img