Rareș Bogdan: M-am săturat de Arafat. Lucrurile o iau razna

0

Simt că lucrurile o iau razna. Am tot dreptul să cer răspunsuri: cer ca domnul Raed Arafat, de care sincer m-am cam săturat, nu există oameni de neînlocuit… Oamenii aceştia trebuie să dea răspunsuri. Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Raed Arafat. Nu poate să țină capul plecat și să se ascundă. Cu mine nu se va juca! Așa cum am ieșit în stradă în urmă cu 9 ani, așa îi spun acum: dă-mi răspunsuri! Nu mai merge. Trebuie să se prezinte luni cu un raport, a declarat la România TV europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Nicușor Dan trebuie să ne explice care a fost comunicarea între el și Spitalul Foișor, a mai adăugat Bogdan.

Eu am văzut multe la viața mea. Am fost la multe proteste și îi înțeleg pe cei care ies în stradă. Asta înseamnă că democrația funcționează, a mai precizat europarlamentarul PNL.

Preşedintele Colegiului Medicilor Bucureşti Cătălin Poiană afirmă, referindu-se la situaţia de la Spitalul Foişor şi la modul în care s-a făcut evacuarea pacienţilor pentru transformarea în spital COVID, că e anormal ce s-a întâmplat, iar această situaţie reprezintă o pată pe sistemul de sănătate şi sporeşte neîncrederea românilor în sistemul spitalicesc şi în sistemul sanitar în general.