spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeRareş Bogdan, la Vrancea: Vom rămâne la guvernare, asta este ţinta noastră,...

Rareş Bogdan, la Vrancea: Vom rămâne la guvernare, asta este ţinta noastră, şi să înlocuim un preşedinte liberal cu un alt preşedinte liberal

-

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat sâmbătă că PNL vrea să rămână la guvernare, asta este ţinta alegerilor şi să înlocuiască un preşedinte liberal cu un alt preşedinte liberal. Astăzi, suntem partidul care atacă câştigarea alegerilor, a mai spus el.

”Astăzi, suntem partidul care atacă câştigarea alegerilor”, a spus Rareş Bogdan, în evenimentul de lansare a candidaţilor din Vrancea, el precizând că în urmă cu doi ani, ”PNL a trecut printr-un moment extrem de dificil, când au fost create adevărate războaie fratricide”.

- Advertisement -

”A fost cel mai nenorocit moment din istoria PNL, din ultimii 34 de ani, acel festival al democraţiei pe care sper să îl uităm cu toţii şi să nu mai avem parte de aşa ceva în viitorul acestui partid extraordinar, fiindcă ne-a adus foarte mult rău în interior. Ne-au trebuit ani şi un om care să vindece, preşedintele Nicolae Ciucă, pentru a depăşi rănile acelui moment care a pus frate cu frate şi camarad cu camarad unul împotriva celuilalt. Dar ne-am vindecat, am trecut peste acel moment”, a completat el.

Rareş Bogdan a mai susţinut că momentul alegerilor din 9 iunie este ”piedestalul, trambulina pentru marea bătălie de pe 15 şi 29 septembrie şi apoi alegerile generale din decembrie”.

- Advertisement -

”Vom rămâne la guvernare, asta este ţinta noastră, să rămânem la guvernare şi să înlocuim un preşedinte liberal cu un alt preşedinte liberal”, a mai spus Rareş Bogdan în evenimentul de lansare a candidaţilor din Vrancea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img