spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiri”Rareș Bogdan este cel care îl anunța pe Oprescu că va fi...

”Rareș Bogdan este cel care îl anunța pe Oprescu că va fi arestat, omul care îi oferea propiul telefon domnului Oprea pentru a opri o emisiune la TVR despre plagiatul acestuia. Venit dintr-o familie foarte puternică în timpul regimului comunist, Rareș Bogdan și-a făcut ușor relații(foarte profitabile) în noua elită a vechilor securiști”

-

Rareș Bogdan este cel care îl anunța pe Oprescu că va fi arestat, omul care îi oferea propiul telefon domnului Oprea pentru a opri o emisiune la TVR despre plagiatul acestuia, a scris pe facebook fostul consilier al lui Dacian Cioloș, Valeriu Nicolae.

Numele domnului Bogdan este solid legat de o listă foarte lungă de oameni extrem de puternici și toxici acuzați și condamnați pentru corupție. Articolul din PressOne e devastator pe tema asta. Sorin Roșca Stănescu – turnător la securitate și unul dintre cele mai infecte caractere din presa românească îi este naș. Venit dintr-o familie foarte puternică în timpul regimului comunist, Rareș Bogdan și-a făcut ușor relații(foarte profitabile) în noua elită a vechilor securiști. Este prieten de facultate cu seful SRI-ului și practic cu oricine a trebuit. Lipsit complet de orice urmă de coloană vertebrală, agresiv, manipulativ, inteligent și capabil de a se face plăcut Rareș Bogdan este pentru mine dovada clară că clasa politică veche este un hoit. Cu fițe de aristocrat, dar hoit. În cazul domnului Bogdan și papagal. Este, firesc, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, mai susține Nicolae.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img