spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăPoliticaRareș Bogdan: Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat...

Rareș Bogdan: Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii

-

„Mi se pare o declaraţie halucinantă. Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii, ceva ce întrece orice închipuire. Şi oamenii ăştia ne spun în continuare că vor să guverneze cu noi. Dom’le, dl Berceanu a fost şeful Gărzii de Mediu până mai ieri. A spus vreodată ceva, a venit cu nume? Îl rog să îmi dea un nume, privat. Eu voi ieşi public şi voi cere anchete. Dar nu poţi face astfel de acuzaţii, doar pentru că simţi că în România există un trend de susţinere în societate pe astfel de chestiuni. Nu poţi face aşa ceva dacă vrei să construieşti ceva. Nu se poate aşa ceva. Oamenii ăştia ne spun că vor să continuăm să stăm de vorbă şi în acelaşi timp ne înjură de mamă, ne fac în toate felurile, zi de zi, oră de oră, prin toate vocile”, a declarat la Antena 3 europarlamentarul Rareş Bogdan referindu-se la afirmațiile lui Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu.

- Reclama -

„Nu am zis că vom guverna cu PSD, eu sunt împotriva acestui lucru şi mă voi opune. Dar spuneţi-mi cum mă pot pune la masă cu dl Barna, dl Cioloş, dl Voiculescu şi restul liderilor? Cum se poate întoarce dl Berceanu la Garda De Mediu după ce iese azi şi spune că PNL patronează mafia lemnului? Bine că nu a spus că din toată Europa. Dar fără să dea nume, nimic”, a mai spus primvicepreşedintele PNL. 

- Advertisement -

„Pentru că eu sunt cel moderat din PNL. Eu sunt cel care în continuare spune că trebuie să refacem alianţa. Dar mi-e greu în faţa colegilor mei. Cred că e greu să mai legi nişte punţi când eşti acuzat de la toate nivelele. În curând vom afla că tot răul României, Europei şi lumii e generat de PNL. Este cutremurător. Ei se ocupă doar de plângeri, nu am văzut să construiască ceva”, a mai spus Rareş Bogdan. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img