spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan despre refuzul OMV de a plăti taxa de solidaritate: Statul...

Rareș Bogdan despre refuzul OMV de a plăti taxa de solidaritate: Statul român e obligat să reacționeze! Nu ne putem lăsa călcați în picioare la nesfârșit! Statul român este obligat să verifice urgent și dacă OMV a respectat obligația din contractul de privatizare

-

Este inadmisibil! Statul român e obligat să reacționeze! Nu ne putem lăsa călcați în picioare la nesfârșit! 33 de ani au fost suficienți! Gata! Ajunge! Nu ne putem lasă umiliți din nou, suntem sătui sa avem mereu genunchii juliți! 33 de ani de jaf cu complicitatea unor politicieni sunt destui!, a reacționat pe Facebook europarlamentarul PNL Rareî Bogdan după anunțul OMV că nu va plăti taxa de solidaritate impusă de statul român.

Statul român este obligat să verifice urgent și dacă OMV a respectat obligația din contractul de privatizare de a ecologiza 650 de puțuri de extracție a petrolului. Vreau să știu cine a făcut acest lucru și cine a plătit costurile! Asta dacă nu avem un stat slab, impotent, un sat fără câini, care doarme liniștit în timp ce România este sfidată și umilită!, mai scrie Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img