spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeRareş Bogdan: Dacă facem ce trebuie, Sebastian Burduja va fi între 24%...

Rareş Bogdan: Dacă facem ce trebuie, Sebastian Burduja va fi între 24% şi 28%, exact cum va fi şi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

-

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri că, dacă fac ce trebuie, Sebastian Burduja va fi între 24% şi 28%, exact cum va fi şi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan şi astfel PNL are o şansă istorică la Capitală. El a mai afirmat că partidul extremist AUR a fost adus la un scor care nu le va da mai mult de 5 europarlamentari iar PNL se bate pentru primul loc la alegerile europarlamentare.

”Ştiu că părea că intră cu a doua şansă. Eu vă spun că dacă facem ce trebuie şi dacă campania o ducem la nivelul la care a început-o, cu turarea motoarelor, Sebastian Burduja, avem o şansă istorică pentru Capitală. Şi nu o spun doar din respect şi din drag pentru Sebastian (..) ci pentru că în acest an, alegerile la Bucureşti se vor câştiga cu sub 30%. Pentru că cei trei candidaţi importanţi au bazine electorale aproape similare, care pot să îi ducă la o diferenţă care ţine strict de mobilizare şi de ultimele zile din campania electorală”, a spus prim-vicepreşedinele PNL, Rareş Bogdan, în Conferinţa regională TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti. El a continuat: ”Dacă facem ce trebuie, Sebastian va fi între 24% şi 28%, exact cum va fi şi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. Este cel mai bine pregătit dintre ei, pentru că ceilalţi doi au dovedit. E nevoie de o restartare”. Rareş Bogdan a precizat că ”Nicuşor Dan a fost un excelent om din societatea civilă, dar a fost şi este o calamitate, un dezastru de manager al unei Capitale care este departe de o capitală europeană, aşa cum arată ea astăzi”. Prim-vicepreşedintele PNL s-a referit şi la Cristian Popescu Piedoone: ”Nu am vorbit de al patrulea candidat pentru că îl consider fără şanse şi în general pentru că nu vorbesc despre persoane marginale, dacă nu contează”, a spus el. ”Vreau să îi conving pe toţi liberalii de ce este foarte important să le explicăm votanţilor lui Nicuşor Dan de acum 4 ani că în momentul acesta PNL are candidat, candidat viabil, valabil, şi care trebuei să primească voturile lor pentru că ştie ce are de făcut în parteneriat cu viitorul guvern, în parteneriat cu Consiliul General pe care îl vom domina”, a mai arătat eurodeputatul. Despre alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan a subliniat că ”la noi, din fericire, pe o strategie inteligentă şi pe trezirea sentimentului european, am reuşit să ducem partidul extremist AUR la un scor care nu le va da mai mult de cinci europarlamentari”. ”Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament. România are o şansă. PNL are o şansă. În urmă cu cinci ani am spus: PNL va câştiga alegerile europarlamentare. Foarte mulţi erau sceptici. Acum spun că PNL se bate pentru primul loc, la sfârşitul zilei de 9 iunie. Şi dacă nu luăm locul unu, vom lua 100% locul doi, dar ne batem pentru locul 1”, a completat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img