spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Dacă Austria vrea să se opună şi vrea să se...

Rareș Bogdan: Dacă Austria vrea să se opună şi vrea să se facă de râs în faţa întregii Europe şi să afecteze întreaga coeziune europeană trebuie să mergem până la capăt şi România trebuie să intre în JAI-ul de joi

-

Europarlamentarul Rareş Bogdan susţine menţinerea pe ordinea de zi a reuniunii de joi a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) a punctului privind aderarea României la Spaţiul Schengen. ”Dacă Austria vrea să se opună şi vrea să se facă de râs în faţa întregii Europe şi să afecteze întreaga coeziune europeană, trebuie să mergem până la capăt şi România trebuie să intre în JAI-ul de joi”, afirmă Rareş Bogdan. El susţine că, după ce Austria a cerut României, iar România a acceptat să primească în centrele sale peste o mie de migranţi, Austria a trimis în ţara noastră mai puţin de 130 de persoane.

”Eu cred până în ultima clipă în şansele negocierii, cred că România este sprijinită de partenerii săi, atât din Europa, cât şi euro-atlantici în acest demers. (…) Am un optimism rezervat, nu am certitudini, în continuare sunt optimist şi cred că până în ultima clipă va trebui să negociem. Şi, de asemenea, sunt unul dintre cei care susţin că nu trebuie să scoatem de pe ordinea de zi a JAI-ului România. Dacă Austria vrea să se opună şi vrea să se facă de râs în faţa întregii Europe şi să afecteze întreaga coeziune europeană, trebuie să mergem până la capăt şi România trebuie să intre în JAI-ul de joi”, a declarat marţi seară, la Digi 24, eurodeputatul liberal Rareş Bogdan. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img