spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeRareş Bogdan: Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi...

Rareş Bogdan: Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile

-

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a intrat în curs pentru Primăria Generală, se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile la sector. Rareş Bogdan a precizat că PNl este ”singurul partid care a depus candidaturi în peste 95% din localităţi”.

”Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”, a spus Rareş Bogdan la Digi24.

- Advertisement -

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a precizat că ”bazinele electorale ale celor trei candidaţi importanţi, începând cu Sebastian Burduja, se vor activa”.

”Sigur că astăzi pare că nu sunt activate cele ale PSD şi PNL în favoarea celor doi candidaţi care au intrat mai târziu în cursă dar pe măsură ce se va apropia data alegerilor, sunt convins că acest lucru se va întâmpla şi îşi va maximiza scorul”, a ţinut să precizeze Rareş Bogdan.

- Advertisement -

Despre situaţia de la Prahova, unde candidatul PNL la alegerile pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean este Iulian Dumitrescu, anchetat de DNA, Rareş Bogdan a afirmat că ”Filiala Prahova a decis să îl susţină pe Iulian Dumitrescu”.

”Acolo era o lacună în statutul nostru, pentru că vechiul sistem al alegerii preşedinţilor CJ era prin vot al consilierilor judeţeni. Am făcut sesizare la Comisia de Arbitaj şi atâta tot. (..) La următoarea şedinţă de Consiliu Naţional se va modifica Statutul îm sensul să nu se mai poată valida decât de către Biroul Central. În cazul unei condamnări definitive, lucrurile sunt clare, nu mai poate face parte din PNL niciun ales local”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

”Suntem singurul partid care am depus în peste 95% din localităţile, unităţile administrative ale României. Asta arată respectul pe care îl arătâm cetăţenilor”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img