spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Cota unică de impozitare "s-a dovedit că aduce bani"

Rareș Bogdan: Cota unică de impozitare „s-a dovedit că aduce bani”

-

Cota unică de impozitare „s-a dovedit că aduce bani”, afirmă liderul liberal Rareş Bogdan, el precizând că niciun social-democrat nu a mers „oficial” în coaliţia de guvernare pentru a ridica problema înlocuirii acesteia cu altă metodă de impozitare. „Cota unică este pentru cel care munceşte, nu-i dau în cap celui care lucrează mai mult pentru a-l ajuta pe celălalt”, arată Bogdan conform news.ro.

- Reclama -

„Orice comparaţie face oricine, fiscalitatea la nivelul României atrage investiţii şi nu respinge, pentru omul de afaceri. Singura problemă pe care încă o avem şi va trebui rezolvată în timp, este impozitarea excesivă pe salariu. Acolo suntem în deficienţă, dar în rest, e un cadru friendly, suntem deschişi, avem umbrelă de securitate NATO, suntem membri ai Uniunii Europene”, a afirmat Rareş Bogdan, vineri, la Digi 24.

- Advertisement -

„Nu a ieşit niciun social-democrat partener de guvernare, oficial, cu această chestiune. Noi, în coaliţie, nu am discutat, nu a venit să spună domnul Ciolacu sau domnul Câciu, sau domul Tudose, sau domnul Stănescu sau altcineva. Iar cota unică s-a dovedit că aduce bani, cota unică este pentru cel care munceşte. Nu-i dau în cap celui care lucrează mai mult pentru a-l ajuta pe celălalt”, a adăugat prim-vicepreşedintele PNL.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, că nu crede că ar fi o bună practică, la nivelul Guvernului, să se modifice sistemul de taxare a companiilor. El a precizat că a discutat cu reprezentanţii Consiliului Fiscal să facă în aşa fel încât cota unică să fie într-adevăr cotă unică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img