Rareș Bogdan către Vlad Voiculescu: Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi

0
55

Ești obligat (n.red- Vlad Voiculescu) să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești… fiind înlocuiți peste noapte… tot în mandatul tău, dragă Vlad, scrie pe facebook europarlamentarul și primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene… (Încă) cu încredere că nu chiar toți politicienii sunt la fel, RareșP.S. Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează, îi mai transmite Rareș Bogdan lui Vlad Voiculescu.