spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Atacul la preşedintele Iohannis a dus ca persoane care nu...

Rareș Bogdan: Atacul la preşedintele Iohannis a dus ca persoane care nu se aflau lângă Florin Cîţu să treacă automat în echipa premierului. Unul dintre ei, şi poate cel mai cunoscut, este Marcel Vela

-

„Cel mai grav lucru care s-a întâmplat a fost cel din urmă cu 2-3 săptămâni când actualul preşedinte PNL a început atacurile în cascadă la preşedintele României, cel care i-a fost partener fidel. Asta a declanşat revoltă în rândul membrilor PNL, în rândurile primarilor noştri. A mai creat, de asemenea, o situaţie complicată şi când se părea că actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor  joacă alături de USR în demersul lor de a da jos Guvernul Cîţu, când avea încercări disperate de a grăbi punerea pe ordinea de zi a moţiunii de cenzură. În 31 de ani, niciodată nu a stat Parlamentul deschis vineri seară, dar dl Orban a ţinut registratura deschisă, pentru ca o moţiune împotriva unui Guvern liberal şi a unui premier propus de dânsul să fie înregistrată. Au fost două momente care, pe mine ca liberal, m-au durut foarte mult”, a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan la Antena 3. 

- Reclama -

„Atacul la preşedintele Iohannis a dus ca persoane care nu se aflau lângă Florin Cîţu să treacă automat în echipa premierului. Unul dintre ei, şi poate cel mai cunoscut, este Marcel Vela, fostul ministru de Interne, care în momentul în care a văzut atacurile în cascadă ale lui Ludovic a zis STOP şi că nu poate accepta asta”, a concluzionat Rareş Bogdan. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img