spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan, apel către PSD și UDMR: Recomandările mediului de afaceri din...

Rareș Bogdan, apel către PSD și UDMR: Recomandările mediului de afaceri din România, adică cei care creează și susțin locuri de muncă, către decidenții din domeniul economic, ar putea fi cuprinse într-un enunț simplu: nu distrugeți ce ați realizat până acum! Adică: mențineți cota unică, pentru că a contribuit semnificativ la creșterea economică

-

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte la PNL, lansează un apel către social-democrați și reprezentanții UDMR. Liberalul cere menținerea cotei unice, să nu fie introduse taxe noi sau să fie mărite.

- Reclama -

„Recomandările mediului de afaceri din România, adică cei care creează și susțin locuri de muncă, către decidenții din domeniul economic, ar putea fi cuprinse într-un enunț simplu: nu distrugeți ce ați realizat până acum! Adică: mențineți cota unică, pentru că a contribuit semnificativ la creșterea economică, a însănătoșit mediul antreprenorial, nu introduceți taxe care ar putea sufoca întreprinzătorii, sau nu le măriți, ajutați-i să-și poată face planuri de afaceri! Predictibilitatea fiscală aduce bunăstare, iar asta înseamnă contribuții enorme la buget, deci bani pentru investiții publice și susținerea unor domenii precum sănătate, educație”, a spus Rareș Bogdan, potrivit bugetul.ro.

- Advertisement -

„Un întreprinzător, mare sau mic, trebuie să-și poată face un plan de afaceri multianual, nu pentru 3 luni, nu trebuie împins către faliment sau către munca le negru! Trebuie stimulată înființarea de locuri de muncă, creșterea sănătoasă, deoarece doar așa se creează premisele reducerii exodului de angajați!PNL a spus mereu toate aceste lucruri, și e bine că acum, printr-o scrisoare a asociațiilor de investitori, români și străini, este încurajat să promoveze și mai departe politici economice de natură să consolideze mediul de afaceri și să formeze în continuare o clasă de mijloc. Digitalizarea, creșterea colectării taxelor, combaterea mai aspră a evaziunii, stimularea domeniilor cu potențial de creștere, deci de a plăti la timp taxe și impozite sunt esențiale. Mai ales acum, în contextul războiului din Ucraina. Trebuie să consolidăm, nu să periclităm economia!”, a conchis Rareș Bogdan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img