spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeRamona Cupă, candidat pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți din partea Dreptei Unite,...

Ramona Cupă, candidat pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți din partea Dreptei Unite, la Izvoru Bârzii

-

Alături de locuitorii din IZVORU BÂRZII

Candidatul Dreptei Unite pentru funcția de primar al comunei Izvoru Bârzii, Eugen Stuparu, împreună cu Ramona Cupă, candidatul pentru președinția Consiliului Județean, au luat pulsul comunității locale din Izvoru Bârzii și Halânga. Este o comună superbă, pitorească și cu mare potențial, dar și cu oameni deosebiți și primitori. (CMF 21240022)

- Advertisement -

Ramona Cupă a fost impresionată de ospitalitatea celor din această zonă, de problemele grave cu care se confruntă și de neajunsurile pe care le-au expus: „Este o comună superbă, pitorească și cu mare potențial, dar și cu oameni deosebiți și primitori. Am fost impresionată de ospitalitatea celor din acestă zonă, de problemele grave cu care se confruntă și de neajunsurile pe care mi le-au expus”.

Ramona Cupă, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean spune că această comună, aflată atât de aproape de municipiul Drobeta Turnu Severin merită o dezvoltare mai amplă, bazată pe refacerea infrastructurii, pe baza proiectelor europene și guvernamentale. 

- Advertisement -

„Sunt convinsă că oamenii locului, cei care mi-au vorbt astăzi atât de frumos, vor avea puterea și voința de a face o schimbare majoră pentru IZVORU BÂRZII și pentru satele acestei comune, unele dintre ele greu încercate. Putem aduce SCHIMBAREA, ne dorim acest lucru și vom primi încrederea dumneavoastră pentru a vă ajuta cu toată deschiderea și priceperea noastră”, a mai precizat Ramona Cupă. IZVORU BÂRZII TREBUIE SĂ ALEAGĂ DREAPTA UNITĂ!

Comandat de Alianța Dreptei Mehedinți

Realizat de Flux 24 Media Communications

CMF 21240022

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img