spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeRaluca Turcan recunoaște că a votat alegerea primarilor într-un singur tur în...

Raluca Turcan recunoaște că a votat alegerea primarilor într-un singur tur în 2011

-

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a explicat joi seara de ce în 2011 a votat pentru alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin.

- Reclama -

”Contextul politic atunci era de acaparare a puterii de către PSD – oarecum o situaţie similară cu ce se întâmplă acum -, putea să fi dus la scoaterea baronilor roşii din administraţie. Nu s-a întâmplat lucrul acesta. Am văzut că au existat derapaje în timp, din nefericire, prin varianta alegerii primarilor într-un singur tur. Şi eu cred că un om politic, dacă sesizează că o decizie nu şi-a atins scopul, dacă ea poate fi îmbunătăţită – mai ales dacă este în acord cu ceea ce cer foarte mulţi oameni, iar sondajele arată că 78% din populaţia României şi-ar dori alegerea primarilor din două tururi -, să nu persevereze într-o greşeală, ci să corecteze o măsură pe care a luat-o”, a spus Turcan, pentru Digi 24.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...