spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăPoliticaRaluca Turcan, liderul grupului PNL din Cameră. Alina Gorghiu în conducerea Senatului

Raluca Turcan, liderul grupului PNL din Cameră. Alina Gorghiu în conducerea Senatului

-

Surse din rândul liberalilor au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ar urma să fie desemnată liderul grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, în timp ce la Senat au fost vehiculate mai multe variante.

Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ar putea fi noul lider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor.

Liberalii au căzut de acord ca în procesul de desemnare al liderilor de grup să ţină cont de experienţa parlamentară, rezultatul alegerilor, hotărând să evite cumulul de funcţii în actualul Legislativ, au declarat sursele citate.

Deşi Alina Gorghiu a fost vehiculată ca posibil lider al senatorilor PNL, surse din partid au precizat că aceasta s-a retras, pentru această funcţie fiind vehiculaţi recent senatorii Ion Popa, Iulian Dumitrescu şi Marius Nicoară.

Alina Gorghiu ar putea face parte din Biroul Permanent al Senatului, au precizat sursele citate.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...