spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăALEGERI 2020Raluca Turcan anunță că liberalii nu vor dezbateri cu contracandidații

Raluca Turcan anunță că liberalii nu vor dezbateri cu contracandidații

-

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Sibiu a PNL, Raluca Turcan, preferă dezbateri ale candidaţilor liberali cu alegătorii, nu cu contracandidaţii.

- Reclama -

„Eu cred cu tărie în dezbaterea continuă cu oamenii. Şi în cazul nostru, cu sibienii. Şi cred că modul în care Daniela Cîmpean a condus Consiliul Judeţean într-un dialog permanent cu sibienii, o aduc în poziţia de a fi cunoscută atât ca persoană, cât şi ca proiecte pe care le propune pentru judeţul Sibiu. Modul în care colegul meu, Adrian Bibu, şi-a construit platforma politică şi administrativă, în urma mesajelor primite de la sibieni, iarăşi îl aduc în situaţia de a fi un candidat deja cunoscut şi apropiat de sibieni. Aşadar nu ştiu câtă forţă capătă sau poate să aibă o dezbatere între candidaţi, pot însă să garantez forţa dezbaterii cu oamenii, la firul ierbii, în fiecare scară de bloc, este una impresionantă şi aceasta este varianta pe care PNL a ales-o din prima zi în care a început să facă politică, aici în judeţul Sibiu. Practic, prima zi de campanie pentru noi a fost prima zi de mandat”, a declarat sâmbătă Raluca Turcan, în timpul unei conferinţe de presă.

Raluca Turcan a fost prezentă, sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Judeţean Sibiu, alături de candidaţii PNL pentru Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Municipiului Sibiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...