Raluca Prună și Dacian Cioloș, doi infractori în slujba SRI

0
40
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna soseste la ceremonia de instalare in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Augustin Lazar, la sediul P.I.C.C.J. din Bucuresti, miercuri, 4 mai 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că săptămâna viitoare va depune o plângere penală împotriva fostului ministru al Justiției, Raluca Prună, și a fostului premier Dacian Cioloș, deoarece ei sunt răspunzători pentru Ordonanța 6/2016, cea care a stat la baza protocolului PG-SRI.

„Ultimul protocol urmare a ordonanței dată de doamna Prună ordonanța 6/2016. Aici eu introduc un alt termen – doamna Prună și domnul Cioloș sunt, după părerea mea, doi infractori. Această ordonanță adaugă și modifică legea de funcționare a SRI legea 14/1992 – printr-o ordonanță de urgență, ei modifică o lege de funcționare a unui SRI precăzut constituțional. Au făcut acest lucru ilegal. Luni, marți vom depune o plângere penală împotriva domnului Cioloș și a doamnei Prună care trebuie să răspundă, pentru că au încălcat drepturile și libertățile cetățenilor dând această ordonanță și transfomând SRI prin ordonanță (…) Ei în plin scandal au decis, ca și cum am da noi ordonanță: Mergeți la Canal. Au zis: Nu, SRI poate face acte de cercetare penală”, a declarat duminică Daniel Dragomir, la B1TV.