spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Rafila: Val de nemulțumire a populației

Rafila: Val de nemulțumire a populației

-

Deputatul PSD Alexandru Rafila a afirmat, luni, că punerea la îndoială în repetate rânduri a cifrelor referitoare la testare, la numărul de pacienţi, registrele privind persoanele vaccinate, decese, prin declaraţii contradictorii şi cifre eronate din partea autorităţilor, au creat un val de nemulţumire în rândul populaţiei, menţionând că ministrul Sănătăţii a prezentat câteva „date neconcludente” abia în 13 mai.

- Reclama -

„Gestionarea cu succes a pandemiei de COVID-19 depinde de încrederea populaţiei în autorităţile publice şi în personalul medical. Dacă în cazul personalului medical este evidentă încrederea populaţiei în profesionalismul arătat în cele 14 luni ale pandemiei, nu acelaşi lucru se poate spune despre autorităţile publice. Punerea la îndoială în repetate rânduri a cifrelor referitoare la testare, la numărul de pacienţi, registrele privind persoanele vaccinate prin declaraţii contradictorii şi cifre eronate, au creat un val de nemulţumire în rândul populaţiei”, a afirmat deputatul PSD, la dezbaterea Ora Guvernului, la care participă ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...