spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăActualitateRafila: Ministerul Sănătăţii a devoalat mecanismele de sifonare a banilor publici care...

Rafila: Ministerul Sănătăţii a devoalat mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR

-

Ministerul Sănătăţii a devoalat mecanismele de „sifonare a banilor publici” care au fost puse la punct în PNRR, a declarat luni ministrul Alexandru Rafila.

„Aş vrea să mă refer la semnatarii şi promotorii acestei moţiuni a minciunii, a dezinformării, a atacurilor la persoană care nu fac altceva de doi ani de zile decât să încerce să dinamiteze sistemul de sănătate. Nu există niciun fel de abordare constructivă, nu există niciun fel de sugestie constructivă, doar demagogie, minciuni, atacuri la persoană. În ultimul an şi jumătate m-am întrebat de ce se întâmplă acest lucru? De ce acest atac permanent la Ministerul Sănătăţii? Pentru că Ministerul Sănătăţii, şi ei ştiu că eu ştiu, a devoalat mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR. În PNRR nu se vor mai fura bani aşa cum dumneavoastră v-aţi imaginat”, a afirmat ministrul prezent la dezbaterea moţiunii simple „Ministrul Rafila – turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale”, iniţiată de deputaţii USR şi ai partidului Forţa Dreptei.

El a amintit că a scăzut banii pentru consultanţă cu 60%.

„Am scăzut consultanţa doar pentru reforme cu 60%. Nu mai aveţi acces la bani decât printr-o modalitate legală. Nu se poate să facem în România spitale dacă nu ne facem bine şi nu încercăm să promovăm doar adevărul, ci doar minciuna. Minciuna vă va copleşi. Dumneavoastră probabil că nu veţi mai intra în Parlamentul României, pentru că aveţi vocaţia distrugerii – Uniunea Scufundaţi România. Ăştia sunteţi. Staţi cu capul în pământ acum. Să staţi cu capul în pământ în faţa poporului român. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai susţinut ministrul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img