spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăhighlightRaed Arafat recunoaşte fabrica de doctorate în medicină

Raed Arafat recunoaşte fabrica de doctorate în medicină

-

Secretarul de stat Raed Arafat, fondator al SMURD, a declarat joi că doctoratul în domeniul medical a devenit în România „o formalitate, cu o calitate cel mai probabil redusă şi fără valoare” şi că obligarea celor din sistemul de învăţământ universitar medical să deţină acest titlu a creat probleme, transmite Mediafax.
„Doar prin faptul că i-am obligat pe toţi care fac parte din sistemul de învăţământ universitar medical să deţină titlul de doctor sau în cazul asistenţilor universitari să fie cel puţin doctoranzi a generat unele probleme a căror recunoaştere nu se doreşte şi am să dau exemple. În SUA, anul trecut, erau 309 de profesori de medicină de urgenţă în universităţile americane, unde doar şase au doctoratul”, a spus dr. Arafat, la Gala Studenţilor Români din Străinătate, desfăşurată la Palatul Parlamentului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...