spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriRadu Duda nu mai există: Și-a schimbat numele în Radu al României

Radu Duda nu mai există: Și-a schimbat numele în Radu al României

-

În 2011, chiar în luna decembrie, deci fix acum șase ani: “Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe blog Cătălin Prisăcariu. 

- Reclama -

Radu Duda este soțul Principesei Margareta, fiica cea mai vârstnică a Regelui Mihai.

Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori.

Primul pas (din punct de vedere legal, al statului român, nu mă refer la deciziile Casei Regale a României) a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

duda 2001

Șapte ani mai târziu, deci în 2008, o nouă modificare: “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”

duda 2008

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...