spot_img
10.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriRadu Duda nu mai există: Și-a schimbat numele în Radu al României

Radu Duda nu mai există: Și-a schimbat numele în Radu al României

-

În 2011, chiar în luna decembrie, deci fix acum șase ani: “Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe blog Cătălin Prisăcariu. 

Radu Duda este soțul Principesei Margareta, fiica cea mai vârstnică a Regelui Mihai.

- Advertisement -

Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori.

- Advertisement -

Primul pas (din punct de vedere legal, al statului român, nu mă refer la deciziile Casei Regale a României) a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

duda 2001

Șapte ani mai târziu, deci în 2008, o nouă modificare: “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”

duda 2008

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img