spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriRadio Europa Liberă: Însuși Ludovic Orban are niște dosare care în mod...

Radio Europa Liberă: Însuși Ludovic Orban are niște dosare care în mod misterios au dispărut. Chiar și Klaus Iohannis, primul care și-a însușit lozinca Corupția ucide, avea cândva un dosar de incompatibilitate și altele pe teme de spații locative adjudecate pe baza unor înscrisuri dubioase

-

Însuși Ludovic Orban are niște dosare care, în mod misterios dar, cumva, de înțeles, au dispărut acoperite de altele. Chiar și Klaus Iohannis primul care și-a însușit lozinca Corupția ucide, avea cândva un dosar de incompatibilitate și altele pe teme de spații locative adjudecate pe baza unor înscrisuri dubioase. Între timp, pentru că a devenit mai compatibil, dosarele au dispărut. Așa e: Corupția ucide!, spune într-un comentariu Radio Europa Liberă.

Poate că în felul acesta cinic și sociopat se explică și decizia tribunalului referitoare la cererea de celeritate în dosarul Colectiv (dosar care urmează, pare-se, traseul în picaj al celorlalte mari și zadarnice cazuri eșuate în justiția românească). Supraviețuitorii și familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv ceruseră instanței să accelereze procedura de urmărire penală. Suntem în al cincilea an și doar karma a făcut ceva dreptate.Să mai spunem că e dreptul legal al persoanelor vătămate să ceară accelerarea procesului în cazul în care acțiunea trenează și se depășește o perioadă de timp rezonabilă? Nu știm nici până astăzi cine plătește pentru moartea celor 64 de persoane sacrificate de corupția, cupiditatea și inconștiența autorităților mai mici sau mai mari. A fost condamnată plevușca, dar marile capete încă nu au căzut. Poate că nu e momentul, poate că nu trebuie… Altfel, amintirea victimelor este evocată cu patetism și patimă revoluționară atunci când se apropie mari momente electorale, pentru a mai rupe ceva din ficații lui Dragnea și ai lui, se mai arată în comentariul REL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img