spot_img
6.7 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăActualitateRadio Europa Liberă: Cîțu nici nu i-a răspuns la telefon lui Orban

Radio Europa Liberă: Cîțu nici nu i-a răspuns la telefon lui Orban

-

Orban a fost foarte nervos când a văzut ce mișcări face Cîțu la Guvern fără să îl anunțe. Putea să îi dea un telefon să îi spună ce are de gând, dar nu a făcut-o. Au fost momente când Cîțu nici nu i-a răspuns la telefon lui Orban”, au dezvăluit surse din apropierea președintelui PNL conform Radio Europa Liberă.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE RADIO EUROPA LIBERĂ:

În acest moment, majoritatea organizațiilor îl susțin pe Ludovic Orban. Problema majoră o reprezintă faptul că multe dintre aceste organizații au obținut un scor slab în alegeri. Organizațiile puternice, cu rezultate bune la locale și parlamentare, se află în tabăra puciștilor. Numărul lor este mai mic acum decât numărul organizațiilor care îl susțin pe Ludovic Orban.

În cadrul Congresului este important cine se află în fruntea organizațiilor, pentru că președintele filialei joacă un rol decisiv în alcătuirea listei de delegați. Dacă Ludovic Orban își menține influența asupra acestor organizații, poate controla mai ușor partidul și rezultatul de la Congres.

Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, dar și Bolojan și Boc au insistat să se facă o analiză după alegeri. În toate mesajele lor vorbesc despre o analiză pentru a tăia capul mai multor lideri de organizații care îi sunt fideli lui Orban, a precizat un lider de organizație PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img