Radio Europa Liberă: Cîțu nici nu i-a răspuns la telefon lui Orban

0
120
Liderul Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban (S) si Florin Citu discuta inaintea intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea consultarilor pentru formarea unui nou guvern, ca urmare a demiterii cabinetului Dancila, vineri 11 octombrie 2019, la Palatul Cotroceni. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Orban a fost foarte nervos când a văzut ce mișcări face Cîțu la Guvern fără să îl anunțe. Putea să îi dea un telefon să îi spună ce are de gând, dar nu a făcut-o. Au fost momente când Cîțu nici nu i-a răspuns la telefon lui Orban”, au dezvăluit surse din apropierea președintelui PNL conform Radio Europa Liberă.

CE MAI SUSȚINE RADIO EUROPA LIBERĂ:

În acest moment, majoritatea organizațiilor îl susțin pe Ludovic Orban. Problema majoră o reprezintă faptul că multe dintre aceste organizații au obținut un scor slab în alegeri. Organizațiile puternice, cu rezultate bune la locale și parlamentare, se află în tabăra puciștilor. Numărul lor este mai mic acum decât numărul organizațiilor care îl susțin pe Ludovic Orban.

În cadrul Congresului este important cine se află în fruntea organizațiilor, pentru că președintele filialei joacă un rol decisiv în alcătuirea listei de delegați. Dacă Ludovic Orban își menține influența asupra acestor organizații, poate controla mai ușor partidul și rezultatul de la Congres.

Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, dar și Bolojan și Boc au insistat să se facă o analiză după alegeri. În toate mesajele lor vorbesc despre o analiză pentru a tăia capul mai multor lideri de organizații care îi sunt fideli lui Orban, a precizat un lider de organizație PNL.