spot_img
17.4 C
București
joi, octombrie 6, 2022
AcasăActualitateRadio China: Secretarul SUA pentru Energie, Jennifer Granholm, a cerut companiilor importante...

Radio China: Secretarul SUA pentru Energie, Jennifer Granholm, a cerut companiilor importante americane de rafinare a țițeiului să nu crească exporturile de combustibil spre Europa. În această criză energetică, sunt multe lucruri la care liderii UE trebuie să reflecteze, între care și dacă va continua să urmeze SUA, fiind din nou înșelată!

-

Secretarul SUA pentru Energie, Jennifer Granholm, a cerut companiilor importante americane de rafinare a țițeiului să nu crească exporturile de combustibil spre Europa.Criza energetică din Europa este, în mare parte, rezultatul sancțiunilor americane la adresa Rusiei, susținute de autoritățile de la Bruxelles. Potrivit presei, de la izbucnirea crizei ruso-ucrainene, SUA au importat resurse din Rusia, mai ales petrol. Pe de altă parte, SUA realizează profituri uriașe din vânzările de gaze naturale în țările europene. Odată cu apropierea alegerilor intermediare, administrația de la Washington a început să restrângă exporturile de energie, spune Radio China Internațional într-un comentariu.

În această criză energetică, sunt multe lucruri la care liderii UE trebuie să reflecteze, între care și dacă va continua să urmeze SUA, fiind din nou înșelată!, este concluzia Radio China.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...