spot_img
21.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeRadio China: Averea familiei Peloși depășește 100 milioane de dolari. Fiul este...

Radio China: Averea familiei Peloși depășește 100 milioane de dolari. Fiul este anchetat de FBI, soțul este suspectat de tranzacţii bursiere ilegale bazate pe informaţii privilegiate

-

Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, are o mulțime de necazuri. Fiul său, Paul Pelosi, a fost târât într-un scandal cu oficiali corupți din San Francisco, dosarul fiind investigat de Biroul Federal de Investigații (FBI). Așa cum spune proverbul „Un necaz nu vine niciodată singur”, soțul său, Paul Pelosi, este suspectat de tranzacţii bursiere ilegale bazate pe informaţii privilegiate. Dar ceea ce o enervează cel mai mult este faptul că peste o jumătate din respondenții americani nu o sprijină, conform ultimului sondaj de opinie. Aceasta presupune o eventuală pierdere a funcției de președinte al Camerei Reprezentanților, spune Radio China.

- Reclama -

Într-o asemenea situație jenantă, Pelosi a mizat din nou pe cartea Taiwan, în pofida promisiunii repetate a SUA că vor respecta principiul unei singure Chine și nu vor sprijini independența Taiwanului.Din 2 iunie 1987, de la debutul său politic ca și congresman american, dar și înainte, Pelosi s-a dovedit că este o speculantă în toată regula. În ultimii doi ani, soțul său milionar a captivat mereu atenția publicului datorită „clarviziunii sale excepționale la investițiile bursiere”, cu care a putut „ghici”perfect politicile de la Casa Albă. Nu trebuie să ne mirăm de ce averea cuplului Pelosi depășește 100 de milioane de dolari americani. Interesant este faptul că înainte de actualul turneu în Asia, la o conferință de presă, când a fost întrebată dacă soțul său a făcut speculații bursiere uzând de puterea ei politică, Nancy Pelosi a negat imediat și a ieșit în pripă din sală. Într-un cuvânt, este clar faptul că o astfel de speculantă va duce țara ei pe drumul greșit, mai spune sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img