spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăUncategorizedQuintus: Peste trei sferturi din oamenii din conducerea PNL îmi sunt ''aproape...

Quintus: Peste trei sferturi din oamenii din conducerea PNL îmi sunt ”aproape necunoscuţi”

-

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, le-a transmis duminică liberalilor adunaţi la mitingul din Piaţa Revoluţiei că peste trei sferturi din oamenii din conducerea PNL îi sunt ”aproape necunoscuţi”, semn, în opinia sa, că partidul s-a schimbat. 

- Reclama -

‘Vă vorbeşte un om care are îndrăzneala să spună că în viaţa lui nu a pus mâna pe un leu decât muncind şi meritând, avem un foarte bun prim – ministru corect, cinstit, neamestecat în niciun fel de mafii din acestea care se profilează peste tot, suntem în plină şi puternică schimbare. Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrală a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care trăiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat şi ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine!”, a fost mesajul seniorului liberal.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...