spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizePutin și Xi au vorbit 4 ore și 50 de minute. Marți...

Putin și Xi au vorbit 4 ore și 50 de minute. Marți are loc întâlnirea oficială

-

La Kremlin, discuțiile informale dintre președintele rus Vladimir Putin și președintele chinez Xi Jinping s-au încheia după 4 ore și 50 de minute.La sfârșitul întâlnirii, liderul rus l-a condus pană la mașină pe omologul chinez. 

- Reclama -

Xi Jinping a sosit la Moscova într-o vizită de stat. Discuțiile de la Kremlin au început în jurul orei 16:30, ora Moscovei, în format tête-à-tête, apoi au continuat la cină. Șefii de stat au discutat atât despre cooperarea bilaterală, cât și despre situația din Ucraina și despre planul propus de Beijing pentru rezolvarea problemei, potrivit RIA Novosti.

Întâlnirea oficială a liderilor celor două țări va avea loc la Marele Palat al Kremlinului mâine, la ora 15:00, ora Moscovei.

Aceasta este prima călătorie internațională a unui lider chinez de la realegerea sa și se va desfășura în perioada 20-22 martie.Xi Jinping, în calitate de șef al statului, a vizitat Rusia de opt ori din 2013, mai mult decât orice altă țară. În total, în ultimii zece ani, Vladimir Putin și Xi Jinping s-au întâlnit de peste 40 de ori în diferite formate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img