spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizePutin: Sancțiunile antiruse îi lovesc nu doar pe ruşi, ci şi pe...

Putin: Sancțiunile antiruse îi lovesc nu doar pe ruşi, ci şi pe americani și europeni

-

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că sancțiunile antiruse îi lovesc nu doar pe ruşi, ci şi pe americani și europeni.

- Reclama -

„Ca armă, ele (țările occidentale) au ales sancțiunile economice, financiare, comerciale și de altă natură împotriva Rusiei, dar care acum lovesc inclusiv europeni și americani, prin creșterea prețurilor la benzină, energie, alimente, prin pierderea locurilor de muncă legate de piața rusească” – a declarat șeful statului rus, în timpul unei consfătuiri privind măsurile de sprijin socio-economic pentru regiunile Federației Ruse.

Potrivit afirmaţiilor lui Putin, sancțiunile occidentale au dat o lovitură serioasă întregii economii globale, în urma căreia în lume vor apărea probleme cu alimentele. Rusia, spre deosebire de Occident, va respecta drepturile de proprietate în raport cu companiile străine, a subliniat Putin.

Preşedintele rus este convins că după blocarea conturilor Rusiei în Occident, multe țări își vor transforma rezervele în bunuri, ceea ce va crește deficitul. De asemenea, Vladimir Putin a numit sancțiunile occidentale drept o lecție pentru afacerile naționale ale Rusiei, afirmând că „nu există nimic mai sigur decât să investești în propria țară”. Şeful statului rus şi-a exprimat convingerea că politica de izolare a Rusiei este o strategie pe termen lung a Occidentului, iar politica occidentală a sancțiunilor împotriva Rusiei și a cetățenilor săi poartă toate semnele unei agresiuni.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...