spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePutin: Pierderile armatei ucrainene sunt uneori zece la unu sau opt la...

Putin: Pierderile armatei ucrainene sunt uneori zece la unu sau opt la unu. Pseudo-patrioții Ucrainei nu crutează pe nimeni în lupta lor cu Rusia până la ultimul ucrainean

-

Pierderile armatei ucrainene pe câmpul de luptă sunt uneori de șapte până la zece ori mai mari decât cele ale Rusiei, a declarat joi președintele Vladimir Putin la ședința clubului internațional de discuții Valdai.

- Reclama -

„Pierderile lor ( n.red- ale armatei ucrainene) sunt uneori zece la unu sau opt la unu [spre deosebire de cele ale Rusiei]. Vorbesc despre asta cu regret. În ultimul timp, pierderile au fost aproape întotdeauna șapte la unu sau opt la unu. nu-și cruță deloc oamenii. Sunt cei care lasă astfel de lucruri să se întâmple adevărați patrioți ai țării lor? Ei merg înainte cu asta fără să privească înapoi sau să se oprească să se gândească”, a spus Putin.

Putin a remarcat că „pseudo-patrioții Ucrainei”, mânați nici măcar de ideile de naționalism, ci de propriile lor interese economice egoiste, „nu crutează pe nimeni în lupta lor cu Rusia până la ultimul ucrainean”.

„Această ciumă a naționalismului este tenace. Mulți preferă să nu observe că este un neonazism strâns legat. Și aceasta, desigur, este o problemă uriașă pentru actualul regim ucrainean însuși și pentru cei care îl susțin, desigur. Dar nu ne putem permite să nu acordăm nicio atenție acestui lucru. Întotdeauna o vom indica drept una dintre cauzele fundamentale ale crizei de astăzi”, a adăugat Putin.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img