spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAnalizePutin: Multe arme din noua generație a Rusiei sunt cu ani și...

Putin: Multe arme din noua generație a Rusiei sunt cu ani și chiar decenii înaintea celor străine

-

Multe arme din noua generație a Rusiei sunt cu ani și chiar decenii înaintea celor străine, a declarat președintele rus Vladimir Putin în timp ce deschidea luni forumul Armata 2022.

„Un interes deosebit sunt modelele și sistemele de nouă generație care sunt orientate spre viitor și vor determina viitorul forțelor armate. Aceasta se referă la arme de mare precizie și robotică și sisteme bazate pe noi principii fizice. Multe dintre ele sunt cu ani, și poate chiar zeci de ani, înaintea omologilor lor străini. În ceea ce privește caracteristicile tactice și tehnice, noi îi depășim semnificativ”, a spus Putin.

El consideră că forumul Armata-2022 este o oportunitate excelentă pentru specialiștii militari străini de a vedea ei înșiși dezvoltarea complexului militar-industrial al Rusiei și progresul acestuia în domenii precum inteligența artificială, informațiile de ultimă oră și tehnologiile radio-electronice, precum și ca implementarea practică a realizărilor avansate de către birourile ruse de proiectare și școlile științifice de renume mondial.

Liderul rus a subliniat că exponatele expuse la Patriot Park, prezentările la terenurile de antrenament militar și demonstrațiile produselor ERA technopolis sunt dovezi clare ale superiorității produselor militare interne.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img