spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăAnalizePutin înainte de vizita lui Xi la Moscova: Occidentul își pierde treptat...

Putin înainte de vizita lui Xi la Moscova: Occidentul își pierde treptat dominația. „Vestul Colectiv” pariază pe soarta unor state și popoare întregi

-

Statele Unite își intensifică eforturile încercând să-i rețină pe toți cei care nu sunt de acord în urma dictatului lor, inclusiv Moscova și Beijingul, a scris președintele rus Vladimir Putin într-un articol pentru Ziarul Poporului înainte de vizita de luni de la Moscova a președintelui chinez Xi.

- Reclama -

„Politica SUA de a descuraja simultan Rusia și China, precum și pe toți cei care nu se îndoaie în fața dictatului american, devine din ce în ce mai acerbă și mai agresivă”, a spus Putin în articolul publicat înaintea vizitei liderului chinez Xi Jinping în Rusia.

Ordinea mondială suferă schimbări fundamentale pe măsură ce arhitectura de securitate internațională se prăbușește, iar Occidentul își pierde treptat dominația, deși se agață cu disperare de ea, susține Putin.

„Putem simți că peisajul geopolitic din lumea exterioară se schimbă dramatic”, a spus Putin în articolul publicat înaintea vizitei liderului chinez Xi Jinping în Rusia.

„Lipându-se mai cu încăpățânare ca niciodată de dogmele sale învechite și de dominația care dispare, „Vestul Colectiv” pariază pe soarta unor state și popoare întregi”, a declarat Putin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img