spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizePutin: De ce s-ar duce acea bătrână  în Taiwan pentru a provoca...

Putin: De ce s-ar duce acea bătrână  în Taiwan pentru a provoca China să vină cu niște represalii, în timp ce nu pot stabili relațiile cu Rusia din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina? Este o prostie totală

-

Președintele rus Vladimir Putin a declarat joi că oficialii americani au călătorit în Taiwan într-un moment al confruntării SUA cu Rusia din cauza aroganței lor și a sentimentului de impunitate și a calificat vizitele ca fiind iraționale.

- Reclama -

Vorbind la o sesiune plenară a clubului internațional de discuții Valdai, el a menționat în mod special vizita președintelui Camerei SUA, Nancy Pelosi.

„Această tragedie în Ucraina se întâmplă. Întregul Occident a dat peste noi încercând să ne distrugă economia, trimițând arme și muniții în valoare de miliarde în Ucraina pentru a luota cu Rusia. Acum, de ce să stricăm relațiile cu China în același timp? Sunt oameni de bun simț sau nu? Asta contravine total bunului simț și logicii”, a spus Putin. „De ce s-ar duce acea bătrână (n.red-Pelosi) în Taiwan pentru a provoca China să vină cu niște represalii, în timp ce nu pot stabili relațiile cu Rusia din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina? Este o prostie totală”.

„Se pare că există un design sofisticat pentru toate acestea? Nu cred că există. Este pur și simplu o prostie. Aroganță și un sentiment de impunitate – asta este ceea ce sta la baza acestor mișcări iraționale.”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img