spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizePutin cu noii ambasadori. Către noul ambasador american: Sprijinul Washingtonului pentru "revoluțiile...

Putin cu noii ambasadori. Către noul ambasador american: Sprijinul Washingtonului pentru „revoluțiile colorate”, inclusiv în Ucraina, a dus la criza actuală

-

Ambasadorii nou sosiți la Moscova și-au prezentat acreditările președintelui Vladimir Putin la Kremlin, iar acesta a făcut o declarație.Președintele rus i-a informat pe noii șefi ai misiunilor diplomatice, printre care și noul ambasador american, că săptămâna trecută a semnat o nouă versiune a Conceptului de politică externă.

- Reclama -

El a subliniat că Rusia „nu are intenții ostile față de nimeni”, este pregătită pentru dialog cu toate țările și nu se va izola. În același timp, Moscova se așteaptă ca partenerii străini să adere la principiile egalității.

Rusia va continua să acționeze ca unul dintre centrele politicii mondiale și să mențină echilibrul global al stabilității, a spus Putin.

El a oferit, de asemenea, o scurtă evaluare a relațiilor bilaterale cu fiecare dintre cele 17 țări ai căror ambasadori au participat la ceremonie.

Adresându-se ambasadorului SUA Lynn Tracy, președintele a subliniat că sprijinul Washingtonului pentru „revoluțiile colorate”, inclusiv în Ucraina, a dus la criza actuală.

Relațiile dintre Rusia și Statele Unite sunt într-o criză profundă, a spus Putin.Vorbind despre cooperarea cu Danemarca, liderul rus a amintit că cele două țări au fost istoric apropiate, dar astăzi „Marea Baltică este neliniștită”. Președintele și-a exprimat speranța că va apărea o comisie internațională care să investigheze atacurile teroriste asupra gazoductelor Nord Stream.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img