spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăUncategorizedPutin, Crăciunul la Otradnoe

Putin, Crăciunul la Otradnoe

-

Președintele rus Vladimir Putin a participat marți seara la tradiționala slujbă de Crăciun la parohia ‘Acoperământul Maicii Domnului’ din localitatea Otradnoe, regiunea Voronej (aproximativ 600 km sud de Moscova), în contextul în care rușii sărbătoresc Crăciunul conform vechiului calendar iulian la 7 ianuarie, relatează RIA Novosti, transmite Agerpres.
Cu acest prilej, șeful statului rus a vizitat miercuri casa parohială de lângă biserică, care a adăpostit de la începerea conflictului din estul Ucrainei circa 980 de refugiați ucraineni din Donbas, teatrul unui conflict sângeros între armata guvernamentală și rebeli proruși.În prezent, aici se află în jur de 100 de persoane din estul Ucrainei. ‘Este un adăpost de tip familial. Recent, celor 48 de refugiați care au rămas li s-au mai adăugat 44 de persoane venite din Lugansk’, a explicat preotul paroh Ghennadi Zaridze.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...