spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizePutin: A trăi cu lupii înseamnă să urli ca un lup

Putin: A trăi cu lupii înseamnă să urli ca un lup

-

Rusia nu este nepoliticoasă cu nimeni, dar trebuie să răspunzi nepoliticosului în adresa ta într-un mod în oglindă, a spus Vladimir Putin la o întâlnire cu reprezentanții industriei aviatice.

„Dacă se poartă cu noi într-un mod atât de prost, atunci a trăi cu lupii înseamnă să urli ca un lup. <…> Și nu suntem nepoliticoși cu nimeni. Suntem gata să plătim, dar pur și simplu nu ne putem prăbuși (aviația-n.red)”, a subliniat el.

- Advertisement -

Președintele rus a spus că a avut o ceartă puternică cu ministrul transporturilor Vitali Savelyev și l-a îndemnat să acorde atenție achiziției de echipamente casnice. Liderul rus a precizat că șeful Ministerului Transporturilor a reușit în cele din urmă să salveze industria aviației.

„După cum s-a dovedit, sistemul financiar funcționează, și toate industriile funcționează, toate industriile de servicii funcționează, lucrează ritmic, fără eșecuri <…>. Și asta înseamnă că am depășit cele mai dificile, sper, etape. în depășirea dificultăților pe care Ei încearcă să ni le creeze și vom merge înainte”, a spus Putin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img