spot_img
26 C
București
miercuri, mai 31, 2023
AcasăAnalizePurtătorul de cuvânt al PNL: George Simion ”tace asurzitor” în urma acuzaţiilor...

Purtătorul de cuvânt al PNL: George Simion ”tace asurzitor” în urma acuzaţiilor referitoare la legăturile cu serviciile de informaţii ruse

-

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe afirmă, într-o postare pe Facebook, că liderul AUR George Simion ”tace asurzitor”, în urma acuzaţiilor referitoare la legăturile acestuia cu serviciile de informaţii ruse, remarcând că începem să vedem că în spatele unui aşa-zis „suveranism” se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc. În ceea ce priveşte faptul că Simion are interdicţie de intrare şi în Republica Moldova, şi în Ucraina, liderul liberal conchide că ”e greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniţă, în Moldova şi Ucraina, alţii te consideră doar un pro-rus”.

- Reclama -

”Se strâng deja multe acuzaţii că George Simion, liderul AUR, ar avea o legătură cu serviciile de informaţii ruse. Doar în ultima săptămână doi oficiali au spus asta cu subiect şi predicat: un fost ministru al apărării din Republica Moldova şi un agent al serviciilor de informaţii ucrainene. George Simion tace asurzitor pe acest subiect, iar tăcerea lui sună mai degrabă a vină. Începem să vedem că în spatele unui aşa-zis „suveranism” se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc”, scrie Stroe pe Facebook.

El remarcă şi că George Simion are interdicţie de intrare şi în Ucraina, nu doar în Moldova.

”Să explicăm mai bine: două ţări, vizate insistent de acţiunile Rusiei, au decis că George Simion este persoana non-grata. Oare de ce? De ce nu ne spune deschis, ca lider al unui partid parlamentar? Am observat toţi că George Simion este vocal în România doar pe subiectele care favorizează interesele Rusiei. Poate acum înţelegem mai bine de ce, de exemplu, la începutul agresiunii Rusiei în Ucraina, acelaşi George Simion a tăcut şi i-a luat foarte mult timp să zică ceva. E greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniţă, în Moldova şi Ucraina, alţii te consideră doar un pro-rus”, afirmă purtătorul de cuvânt al PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img