spot_img
16.1 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăAnalizePurtătorul de cuvânt al MAE chinez ironizează presa occidentală care a interzis...

Purtătorul de cuvânt al MAE chinez ironizează presa occidentală care a interzis dezvăluirile laureatului Premiului Pulitzer: AFAZIE COLECTIVĂ

-

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe Wang Wenbin a criticat mass-media occidentală pentru tăcerea lor după publicarea articolului lui Seymour Hersh, laureat al premiului Pulitzer, despre exploziile Nord Stream și a cerut o anchetă imparțială asupra acestui incident.

„După ce a fost publicat raportul despre o nouă investigație amănunțită a jurnalistului american Seymour Hersh , presa occidentală, care a promovat întotdeauna libertatea, profesionalismul și imparțialitatea, a căzut în afazie colectivă (o deficiență de vorbire care poate include probleme de înțelegere sau exprimare a cuvintelor – n.red),” a spus el.

- Advertisement -

Wenbin a atras atenția asupra cuvintelor lui Hersh că, atunci când era reporter pentru New York Times, în anii 1970, articolele sale au fost publicate pe prima pagină, iar Washington Post a scris odată despre el.

„Și acum niciuna dintre aceste mass-media nu a scris un cuvânt despre incidentul cu gazoductul, nici măcar nu a citat negările Casei Albe. Aș dori să întreb dacă acestor mass-media chiar nu le pasă de adevărul despre exploziile de pe Nord. Sau există alte circumstanțe secrete Ce vor să ascundă aceste mass-media cu adevărat obiective, imparțiale și profesionale?” a adăugat Wang Wenbin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img