spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizePurtătoarea de cuvânt a MAE rus: Rugăminte pentru mijloacele de dezinformare în...

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus: Rugăminte pentru mijloacele de dezinformare în masă din Statele Unite și Marea Britanie: publicați graficul ”invaziilor” noastre pentru anul viitor, aș vrea să-mi programez concediul

-

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a glumit pe seama mijloacelor occidentale de informare în masă, care nu au altă treabă decât să tot scrie despre planurile Rusiei de a năvăli asupra Ucrainei. Ba chiar indică ziua și ora exacte, relatează Rossiiskaia gazeta. 

”Rugăminte pentru mijloacele de dezinformare în masă din Statele Unite și Marea Britanie: Bloomberg, The New York Times, The Sun și așa mai departe – publicați graficul ”invaziilor” noastre pentru anul viitor, aș vrea să-mi programez concediul”, a scris Zaharova pe pagina sa de pe rețeaua Telegram. 

- Reclama -

Rossiiskaia gazeta amintește că mass-media occidentale, care de o săptămână inflamează situația, au anunțat că Rusia ar pregăti o invazie în Ucraina. Cu doar câteva zile în urmă, The Sun și Mirror au anunțat că armata rusă va ”invada” Ucraina la 16 februarie, la ora 3 dimineața. Este adevărat că, la 16 februarie, The Sun a modificat articolul, anunțând că în noaptea de marți spre miercuri a fost liniște.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...