spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalize"Purii de olandeji și suedeji s-au combinat cu românache? Și nu așa,...

„Purii de olandeji și suedeji s-au combinat cu românache? Și nu așa, să ciorească trei firfirei, ci 2,2 miliarde de euro.Aoleu! Există „corupțion” și „evazion” pe la profesorii noștri de anticorupțion și de stat de drept(ți)?”

-

Știre: EPPO a desfășurat măsuri de investigare simultane, inclusiv peste 200 de percheziții, în legătură cu o schemă complexă de fraudă în materie de TVA bazată pe vânzarea de bunuri electronice populare. „Această acțiune a avut loc în Belgia, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Portugalia, România, Slovacia, Spania și Slovacia. În cadrul acestei operațiuni emblematice a EPPO, au fost deja efectuate percheziții în Cehia, Ungaria, Italia, Țările de Jos, Slovacia și Suedia la 12 și 13 octombrie 2022”, scrie avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

- Reclama -

Mvaaai! Cum așa? Purii de olandeji și suedeji s-au combinat cu românache? Și nu așa, să ciorească trei firfirei, ci 2,2 miliarde de euro.Aoleu! Există „corupțion” și „evazion” pe la profesorii noștri de anticorupțion și de stat de drept(ți)? Nu pot să cred, dar așa zic chiar site-urile deontoloage?#nu_mai_ciordiți, mai spune ea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img