spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalize”Publicistul escroc” traseist din USR

”Publicistul escroc” traseist din USR

-

Fostul liberal Dan Nichita, care în urmă cu două luni era primit în USR Vrancea, ar pregăti un puci în interiorul filialei, scrie jurnalistul Radu Cristoiu. Acesta scrie că Nichita ar fi cel care ar conduce de facto filiala, asta după ce „a decapitat toată conducerea”. Dan Nichita a fost primit în USR în luna iulie a acestui an, alături de Liviu Macovei. Acesta şi-a început cariera politică încă din 1996, la PNŢCD, de unde demisionează în 2000. Doi ani mai târziu acesta revine în politică şi se înscrie în PD, unde ocupă funcţia de vicepreşedinte până în 2005. Mai târziu, în 2007, Nichita îşi dă demisia din PD-L după ce este pus de Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, la care rezistă până în 2012, scrie Adevărul.

- Reclama -

Acum, jurnalistul Radu Cristoiu scrie că Nichita „s-a spălat de toate păcatele şi i-a convins pe naivii membri ai USR Vrancea că este doar un biet publicist care e interesat de «lupta cu mafioţii»”. Acesta notează că Nichita face „jocuri de culise” şi că a început să-i „elimine unul câte unul” până ce a ajuns „conducătorul de facto”.  

„În această calitate a negociat deja cu Ion Ştefan de la PNL să elibereze culoarul pentru primăria Focsani, prin distrugerea oricărui candidat cu şanse de la USR, în schimbul functiei de preşedinte al CJ pe care Ion i-a promis-o. În acest scop marele publicist a pus-o de-un puci in USR, prin care a decapitat toată conducerea si se pregăteşte să-si pună propriul om. (…) După ce îşi va instala propriul preşedinte la USR Vrancea, publicistul escroc îl va «forţa» să-şi rupa gâtul ca să-l poată schimba într-un final cu propria persoană”, concluzionează jurnalistul Radu Cristoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...