spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăEconomieAgriculturaPSD vrea să ia un minister de la ALDE: Dacă vor...

PSD vrea să ia un minister de la ALDE: Dacă vor ministerul, să-l ia

-

”Dacă vor ministerul, să-l ia. N-am nimic împotrivă” spune Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, după ce senatorul PSD de Gorj Florin Cârciumaru a recunoscut , la Interviurile Infinit FM, că la București ar fi fost purtate discuții ca PSD să preia Ministerul Energiei. În emisiune, șeful social-democraților gorjeni a comentat că atât administrația Complexului Energetic Oltenia cât și ministrul Anton Anton au făcut greșeli care au dus la greva de 6 zile din minerit, ce a pus în pericol sistemul energetic național.

Cârciumaru crede că NU s-ar fi ajuns la greva spontană din minerit dacă, în bugetul de venituri și cheltuieli pe 2019, administrația CE Oltenia ar fi cuprins ceva majorări salariale.
Liderul PSD Gorj consideră că ministrul Anton Anton a greșit, întrucât a decis să vină la Târgu-Jiu cu întârziere, abia în cea de-a șasea zi de grevă în minerit.

- Advertisement -

Florin Cârciumaru a mai spus că l-a avertizat pe Liviu Dragnea că minerii și energeticienii au așteptări în primul rând de la PSD, care este principalul partid din Gorj. Senatorul a recunoscut c-au fost purtate discuții ca PSD să preia Ministerul Energiei, dar este convins că ALDE nu va ceda acest portofoliu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img