PSD Vrancea a votat în unanimitate ca Marian Oprișan să fie locul 1 pe lista pentru Senat

0
98

Consiliul Județean al PSD Vrancea a aprobat cu unanimitate de voturi listele de candidați ale social democraților vrânceni la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Consiliul Județean al PSD este format din 178 de membri. De menționat că inițial, Marian Oprișan a refuzat să candideze, dar în urma solicitării membrilor Consiliului Județean al PSD, acesta a acceptat să candideze la Senat, transmite Monitorul de Vrancea.
Astfel, la Senat prima poziție o ocupă președintele Marian Oprișan, iar poziția a doua o ocupă senatorul Cristian Dumitrescu. Poziția a treia este ocupată de medicul stomatolog Mihai Nedelcu, iar poziția a patra de profesoara Cristina Nedelcu.

La Camera Deputaților prima poziție este ocupată de deputatul Nicușor Halici, secondat de omul de afaceri Elena Stoica, care este și consilier județean. Poziția a treia este ocupată de consilierul județean Laurențiu Marin. Următoarele poziții sunt ocupate în ordine de social democrații: Vasile Carnariu, George Nica, Doru Geany Bălan și Aurel Șelaru.