spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticaPSD va susţine orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum de...

PSD va susţine orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum de demitere a Clotildei

-

PSD va susţine orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, marţi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

- Reclama -

„Am decis, împreună cu colegii mei, să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice iniţiativă cetăţenească, nu iniţiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de 4 ani cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că primarul Sectorului 1 ar trebui să ia exemplul Sectoarelor 3 şi 4.

„Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă o vizită prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, nu există gunoaie şi cum, în continuare, parcurile arată la un standard european”, a mai spus liderul PSD. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...