spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăPoliticaPSD Sibiu i-a reclamat la Poliţie pe protestatari că au lăsat gunoaie...

PSD Sibiu i-a reclamat la Poliţie pe protestatari că au lăsat gunoaie la uşa sediului partidului

-

Reprezentanţii organizaţiei municipale a PSD Sibiu au depus o plângere la Poliţie în care reclamă că persoane neidentifiate din rândul protestatarilor din 1 februarie au depus gunoaie în faţa uşii sediului şi au lipit afişe defăimătoare, transmite news.ro.

- Reclama -

„Reprezentanţii PSD Sibiu au depus o reclamaţie la Poliţia Municipiului Sibiu, la Biroul de Ordine Publică. Este o sesizare care face referire la un incident din 1 februarie, când în faţa sediului au fost lăsaţi saci cu gunoi”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit acesteia, în cauză se fac verificări pentru identificarea autorilor.

În reclamaţie se precizează, de asemenea, că proptestatarii au lipit afişe defăimătoare pe uşile sediului partidului. Dacă vor fi identificaţi autorii, este posibil să fie sancţionaţi pentru încălcarea legistaţiei de ordine publică.

Imediat după debutul protestelor, aproape seară de seară protestatarii s-au oprit în faţa sediului PSD Sibiu, unde au lăsat saci cu gunoi, afişe, ouă sau coroane de flori.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...